Planen för Virtuellt framåt

552 0

Gott nytt!

Såhär i efterdyningarna av jul- och nyårsdimman tänkte jag att det är på sin plats att presentera något slags klarare plan för Virtuellts utgivning.

Utgångspunkten för min fortsatta planering har varit den respons jag fått i olika sammanhang. Jag vill passa på att tacka er för alla kommentarer, mail (till respons@virtuellt.nu), chattmeddelanden och Itunes-recensioner (skriv gärna du också)!

Framför allt har jag låtit den enkät som Kickstarter-backarna deltog i agera ledstjärna. Resultatet i den blev som följer:

Här blir det tydligt att majoriteten önskar sig avsnitt som klockar in kring 2 timmar i längd, som ges ut när de är färdigmarinerade, alternativt med tvåveckorsintervaller, och att samtalen med vänner är det bärande innehållet.

Min tanke är att framöver hitta denna balans. Utgivningsdagarna är tänkta att vara fredagar, och planen är att avsnitt 02, ”Regnreflektioner”, ska ut fredagen den 8/1.

I den mån det är möjligt tänkte jag försöka sikta mot att ha något nytt åt er varje fredag, men med tanke på den densitet av innehåll och den detaljerade produktion som vissa avsnitt innebär, kan dessa kräva att det blir med just tvåveckorsintervaller.

Så till live. Jag har äntligen börjat få fason på tekniken (ta i så jävla mycket trä), så planen är nu att köra söndagar framöver, med hålltiden 20:00.

Jag börjar redan nu ikväll, alltså den 3/1, klockan 20:00. Joina mig gärna då, på http://twitch.tv/Virtuellt!

Virtuell kram sålänge!

V