Det här är… Virtuellt

782 0

Hej! Jag heter alltså Victor Leijonhufvud, och har skrivit och pratat om spel, film och teknik i tidningar, radio och tv i snart två decennier, och på senare år även gett mig på att bli kreativ med spelutveckling – i synnerhet har utfallet varit manus, regi och design av det regnpiskade dystopiska och cinematiska scenariot Rain of Reflections.

Tanken med detta nya poddformat är ta helt nya grepp på mitt livs största intressen och passioner, och utforska fascinationer och frågor i ämnena som jag tidigare aldrig haft tid och fokus att närma mig.

Se det här nya poddformatet å ena sidan som lite av en motreaktion till det innehållslösa, å andra en revansch på det för hårt hållna och formaterade.

🌟

Virtuellt tar avstamp i min personliga resa över ett mentalt landskap fullt av tankar, frågeställningar och åsikter. De önskade destinationerna är redan placerade på kartan (i form av de 24 ämnen du kan läsa mer om nedan) – men vem vet vad jag finner där, och däremellan…

Men Virtuellt är lika mycket en ny chans till intressanta, roliga, innerliga samtal med goda vänner ni känner från tidigare sammanhang i Spelradion, P3 Spel, Fragzone, Gameplay och Overkligt.

Och kanske framför allt en experimentell lek med den form tidigare poddar och program varit stöpt i – en förhoppningsvis välvvägd fusion mellan radio och podd.

🌟

I slutändan hoppas jag att jag ska utvecklas genom dessa experiment. Men mitt yttersta och främsta mål med den här serien är att väcka nya tankar hos och ge nya insikter till dig som lyssnar.

Jag skulle personligen känna att jag har lyckats med vad jag företagit mig, ifall du som lyssnare tar med dig något nytt från varje avsnitt, och ifall de är lika intressanta och lyssningsbara nu som i framtiden.

Och ifall den ambitionen nu skulle vara för stor, att du iallafall blir underhållen för stunden.

Häng med nu, så tar vi reda på det tillsammans…