Uppdatering om avsnitt 07 – och framtiden för live

855 0

Här kommer en välbehövlig uppdatering i arbetet med Virtuellt!

Jag vill börja med att tacka för all den fantastiska responsen på avsnitt 06 – Inuti Kontrasterna! Jag tycks ha träffat rätt både med tajming och innehåll för att göra flertalet av er gråtmilda, eller åtminstone lite gåshudsknottriga… Och det är ju verkligen bästa tänkbara utfall!

Nästa poddavsnitt är titulerat ”Virtuella Akademien”, och kommer att kretsa kring ett smatterband av småsinta språkliga rättelser.

Det här är avsnittet för dig som knyter näven i fickan när någon formulerar sig eller uttalar saker fel. I bästa fall tar du också med dig nya lärdomar, att enervera andra med… Kom igen, det blir kul!

Planerade för medverkan är Agnes Lundberg (som har skills även i japanska), Ellinor DiLorenzo (svenska boende i New York), och så inte minst rättelsernas mästare – dokumentärmakaren, tillika morduppklararen Anton Berg!

Såhär ser Tobias Örnbergs suggestivt vackra omslagsillustration ut:

Siktet är inställt på att släppa avsnittet fredagen den 13:e (!) augusti, men det hänger på ett flertal faktorer, såsom framför allt när de bärande gästerna hinner ta tid ur sina späckade scheman för att prata lite med mig. Dessutom är det ju ett riktigt otursdatum… Så i värsta fall blir det den 20:e.

Vad beträffande livesändningarna så genomgår de något slags metamorfos just nu. Du kan höra mina resonemang i detta klipp:

Nästa Twitch-sändning är planerad till tisdagen den 10 augusti klockan 20. Hoppas vi ses då!