Uppdatering om mellanakter och säsong 2!

244 0

När säsong 1 så hade avrundats med avsnitt 12, började jag känna ett växande behov av lite kreativ distans. Virtuellt har för mig inneburit en otroligt givande, utvecklande, terapeutisk poddskaparresa hittills, men jag fann mig där och då ärligt talat lite dränerad. Så vid det här laget har jag faktiskt låtit poddproduktionen vila i en dryg månad.

En del i det beslutet var också underlaget jag fick in från er lyssnare, i enkäten om säsong 1. Ansenliga 64 personer (!) har i skrivande stund betygsatt avsnitten och fyllt i sina tankar. Det har varit spännande och upplyftande att ta del av. Också lite omskakande – fläckvis nedslående. I slutändan är alla dessa ackumulerade åsikter givetvis ovärderliga för kursen framåt!

Med dessa nyvunna insikter – och den sunda distansen – börjar jag definitivt känna mig laddad inför produktionen av säsong 2.

Men – innan dess väntar några mellanakter..! Inte mindre än fem stycken sådana!

De kommer att släppas betydligt tätare än de ordinarie 24 avsnitten i poddserien, förhoppningsvis nästan på veckobasis, med start fredagen den 22/4.

I praktiken rör det sig om de i Kickstarter-kampanjen utlovade bonusavsnitten, samt det avsnitt som tillkom under den livesända slutspurten:

  • Ett Spelradion-specialavsnitt med Johan Hallstan och Kristian Johansson
  • Två avsnitt där Christer ”Papa Drillo” Engström sätter agendan
  • Två avsnitt där Josef Fares får härja fritt

Jag är också tillbaka med en livesändning imorgon tisdag, d.v.s. den 5/4 klockan 20:00. Hoppas få se dig i chatten där och då!