Bidra till Virtuellt-produktionen på Patreon!

378 0

När så produktionen av säsong 1 (som ju omfattar 12 ordinarie avsnitt) börjar närma sig sitt slut – och vi därför snart nått halvvägs på resan – känner jag att det är läge att reflektera över och begrunda dess destinationer och upplevelser såhär långt.

Den personliga utgångspunkten och ämnena har – just som jag hoppades – inneburit att jag kunnat vädra och bearbeta intima tankar, och ta grepp om sånt jag verkligen känt att jag behövt gå till botten med och reda ut. Därför har podden för mig varit viktig – en otroligt terapeutisk ventil!

Arbetet har också givetvis varit en enormt stimulerande kreativ utmaning – med intentionen att ge er lyssnare så hög utväxling och fina produktionsvärden som möjligt. Jag har för en gångs skull kunnat ta ut svängarna och göra varje avsnitt till sin skräddarsydda entitet, och eftersträva en hållbar tidlös prägel. Jag hoppas att det har märkts hittills!

Till de 245 hjältar och hjältinnor som möjliggjort poddserien på Kickstarter: Jag är er evigt tacksam!

Som du säkert minns rör det sig i sin helhet om 24 ordinarie avsnitt, som vart och ett utgör en destination på Virtuellts världskarta och till slut bildar en komplett helhet.

Faktum är att jag haft så kul med podden hittills, att jag gärna ser att jag kan grotta ner mig och hänge mig ytterligare. Det är därför jag nu kör igång även en Patreon!

(De ordinarie avsnitten kommer att bli av oavsett förstås, och alla som backat på Kickstarter kommer att kunna tillgodose sig exklusiva paket – såsom samlarutgåvan av poddserien!)

Via Patreon finns det nu möjlighet för dig att möjliggöra lite extra – inte bara i form av löpande extramaterial kring produktionen, utan också att hjälpa mig komma till nya delmål:

  • Mer specialkomponerad musik för poddproduktionen
  • Livesändningar varje vecka (istället för bara med varje ordinarie avsnitt på första säsongen)
  • Mer liv och rörelse med uppdateringar på daglig basis i Virtuellts kanaler (blogg, sociala medier)
  • En ny kompletterande podd i form av ”Virtuellt-Veckan”, som är tänkt att vara en snärtig nyhets- och händelsepodd, med det senaste inom spel, filmer, tv-serier, teknik varje vecka.
  • (Ytterst också ett delmål som innebär att jag blåser nytt liv i en webb-tv-produktion i samma anda som Gameplay!)

Och som lön för mödan får du kvartalsvis lite roliga, Patreon-exklusiva prylar!

Jag skulle bli väldigt glad ifall du bidrog till att göra Virtuellt-produktionen ännu lite bättre med detta mervärde!

Patreon-sidan hittar du här!

Föredrar du att höra mig babbla om detta? Se isåfall detta klipp: