”Evighetsmaskinen” är på ingång

271 0

Det tionde avsnittet är alltså titulerat ”Evighetsmaskinen”, och kommer att handla om besattheter och fallenheter att snöa in. Jag börjar med mig själv och försöker förstå mina – särskilt den senaste; det evigt ångande loket i Monster Train, som tagit över 1300 timmar av mitt liv i anspråk.

Associationssteget är inte långt till Christian ”1man20voices” Hedlund och hans livslånga fascination för verklighetens tåg. Andreas ”Hiro” Karlsson å sin sida har tagit på sig det osannolikt enträgna uppdraget att klara sig igenom världens alla Game Boy-spel. Och kronan på verket är kanske Schiaffino ”Schiff” Musarra, den svenskamerikanska skådespelaren och manusförfattaren som förlorat sig fullständigt i konspirationerna kring Palme-mordet, för att sedermera göra tv-serie om det…

Alla ovanstående inspelningar är gjorda, och med målet inställt på fredagen den 26/11 går jag nu in i den intensiva klipp-bubblan! See you on the other side…